top of page
wix (20 of 98).jpg

Česta pitanja i odgovori

 • Slanje pošiljaka i povraćaj
  Slanje pošiljaka: a) Isporuka na teritoriji R. Srbije: - sve pošiljke se šalju putem kurirske službe JP "Pošta". Uobičajeno vreme dostave je 2 do 5 radnih dana od trenutka poručivanja. Ukoliko se poručuje rad koji nije odmah na stanju, već je potrebna izrada, tada je vreme dostave duži. - JP "Pošta" je u obavezi da sve primljene pošiljke uruči u najkraćem roku, a najkasnije u roku od 5 radnih dana, ne računajući dan prijema. Na rok uručenja pošiljke može uticati: vreme kašnjenja zbog više sile; neradni dani i dani kada se ne obavlja dostava pošiljaka. - ukoliko primaoc u trenutku dostave nije na adresi, i paket nije mogao biti isporučen, paketi se čuvaju u pošti za isporuku 20 dana (rok za čuvanje paketa teče od narednog dana od dana ostavljanja izveštaja o prispeću pošiljke). b) Isporuka u inostranstvo (Crna Gora i Bosna i Hercegovina): - sve pošiljke se šalju putem kurirske službe JP "Pošta".
 • Troškovi isporuke paketa
  Troškovi isporuke se obračunavaju prilikom poručivanja proizvoda i obrade porudžbine. U svakom momentu, trudim se da svaki paket bude poslat kurirskom službom koja nudi kvalitetan i ekonomičan vid dostave, kako bi troškovi isporuke bili što manji, i da paket stigne na Vašu adresu neoštećen. Cenovnik za isporuku na teritoriji R. Srbije: + vrednosni paket - 10% od označene vrednosti, a min 60din. Cenovnik za isporuku na teritoriji Crne Gore i Bosne i Hercegovine:
 • Praćenje pošiljki
  Koristite broj za praćenje pošiljki koji je naveden u poruci sa potvrdom isporuke. Svoju pošiljku možete pratiti klikom na dugme ispod: Imate poteškoća da pronađete Vaš paket? Koristite broj za praćenje pošiljki i direktno kontaktirajte poštanskog prevoznika u slučaju bilo kakvih problema sa statusom isporuke.
 • Izmena porudžbine
  Ukoliko je porudžbina obrađena i imate problem sa istom, obično mogu da izvršim prilagođavanje porudžbine u prvih 60min od postavljanja iste. Rado ću izaći u susret! Piši mi na: info@bohodusa.com
 • Način plaćanja
  - Ukoliko kupujete iz R. Srbije, postoji opcija plaćanja pouzećem i uplatom na račun. Prilikom obrade porudžbine, dobićete sve neophodne informacije vezane za plaćanje. - Ukoliko kupujete iz zemlje iz regiona (Crna Gora ili Bosna i Hercegovina) - plaća se isključivo pouzećem.
 • Da li šaljete radove van R. Srbije?
  DAA!! Napokon mogu da kažem da radove trenutno šaljemo u Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Raduje me pomisao da moji radovi stignu van Srbije.😍
 • Koji materijal se koristi za izradu radova?
  Trudim se da u svakom procesu proizvodnje koristim kvalitetne materijale. Iz tog razloga, odlučila sam da uvozim pamuk materijal od kojeg izrađujem sve svoje radove. Radi se o materijalu koji je izvrsnog kvaliteta, od recikliranog pamuka (jer mislimo na okolinu), sa svim potrebnim zdravstvenim sertifikatima. I da, isti taj materijal nudim i svim dušama koje žele da se bave izradom makrame dekoracija.😊 Materijal je dostupan samo u ovoj internet prodavnici i jedini sam dobavljač istog na ovim prostorima.
 • Koji makrame kanap preporučujete za početnike?
  Svaki manje upredeni kanap je odličan za početnike. Manje upredeni kanap je mekan i nežan za prste, i od istog se lako izrađuje bilo koji rad.
 • Da li primate prilagođene porudžbine (izrada rada po želji)?
  Da! Volim svaku Vašu zamisao da sprovedem u delo. Poseti stranicu "Prilagođene porudžbine" na vrhu stranice i tamo se nalaze sve potrebne informacije.

Ukoliko imate još neko pitanje, slobodno me kontaktirajte: info@bohodusa.com

bottom of page